Jij weet waar je heen wilt met je bedrijf, ik weet de weg.

Vind jij het moeilijk klanten te vinden?  Weet je niet goed waar te beginnen met Marketing of Social Media? Of heb je geen tijd om uit te zoeken wat werkt?

Hoe goed je product of dienst ook is: Als potentiële klanten je niet kunnen vinden, of misschien niet eens weten dat jouw product bestaat, wordt het lastig om je bedrijf te laten groeien. 

Ik ben Lilian, en met mijn bedrijf Piccalilly Connects help ik ondernemers zoals jij. Want je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je met de vindbaarheid van je website, het aanpassen van de teksten in je communicatie en een sterke(re) Social Media strategie. Vertel me wat je doel is en hoe jouw doelgroep eruit ziet. Dan kijken we samen wat jouw unieke verhaal is en hoe je dat tot op heden hebt gecommuniceerd. Vervolgens onderzoeken we hoe we jouw doelgroep het best kunnen bereiken. Zodat je écht in contact komt met de mensen die jouw product of dienst nodig hebben! 

Je hoeft niets te regelen: Ik heb mijn eigen laptop, tools en werkplek. Zie mij als jouw Virtual Assistant. Of het nu voor een éénmalig project is of voor een aantal uur per week of maand: Je kunt op mij rekenen! Voor grafische opdrachten (folders, flyers, website bouw & design etc.) werk ik samen met Krista van Belliz. Zij is een kei in het vertalen van ideeën en schetsen naar grafisch sterke ontwerpen. 

COPYWRITING

De teksten op je website en op andere communicatiemiddelen zijn jouw uithangbord. Daarmee trek je de aandacht van jouw (potentiële) klant, zorg je ervoor dat ze verder kijken op je site en dat ze de door jou gewenste actie uitvoeren! Daarnaast kun je met het gebruik van zoektermen in je tekst je online zichtbaarheid vergroten. Zo wordt je site makkelijker gevonden door zoekmachines. Belangrijk is wel dat je tekst prettig leesbaar blijft en dat er geen spel- of grammaticafouten in staan, want anders haken bezoekers helaas snel af.

Ik kan je helpen met het schrijven van teksten die passen bij jou, je bedrijf én je doelstellingen!

SOCIAL MEDIA

Social Media. Love it or hate it. Ik hou ervan 🙂 Voor ondernemers is het een eenvoudige en relatief goedkope manier om in contact te komen met hun doelgroep. Maar het werkt naar mijn mening alleen goed als bedrijven authentiek zijn in hun communicatie. Dan voegt het echt iets toe aan het contact met klanten. Mijn advies is te focussen op de kanalen waar jouw doelgroep te vinden is. Deel vervolgens berichten die passen bij jouw bedrijf en die je doelgroep aanspreken, vermaken of informeren. Zonder er direct iets voor terug te verwachten. Zo bouw je aan je merk en weten klanten je sneller te vinden. 

Zie jij het belang van social media maar weet je niet waar te beginnen, of wil je het liever uitbesteden? Ik help je graag met advies over de juiste strategie. Daarnaast kan ik het beheer van je accounts, indien gewenst, geheel of gedeeltelijk van je overnemen.

ONLINE MARKETING

Online Marketing is een breed begrip. Het omvat eigenlijk alles wat te maken heeft met je online zicht- en vindbaarheid en het bereiken van (potentiële) klanten. Social Media, zoals hierboven genoemd, is een onderdeel van Online Marketing waarbij er direct contact met de klant is. Er zijn ook meer technische kanten, zoals bijvoorbeeld SEO (“Search Engine Optimalisation”). Hierbij kan ik je site zo aanpassen dat zoekmachines deze  beter kunnen vinden en hoger in de zoekresultaten plaatsen. Online adverteren is ook een manier om je bedrijf beter zichtbaar te maken. Door online adverteren kun je heel nauwkeurig kiezen wie jouw advertenties te zien krijgt. Zo bereik je alleen de mensen die je wilt bereiken. En je hebt vast een aantal nieuwsbrieven waar je op geabonneerd bent. Ook dit is een onderdeel van Online Marketing!

Wil je Online Marketing inzetten om jouw bedrijf te laten groeien? Ik denk graag met je mee!